ONS VERHAAL

Iedereen in Eindhoven kent ’t Lempke. Waarvan? Van het uren dansen voor, naast maar vooral ook óp de bar. Zes dagen per week staat 't Lempke bomvol uitgaanspubliek wat 't Lempke een van de meest drukbezochte uitgaanslocaties van Eindhoven maakt. Maar men kent 't Lempke ook als vaste thuisbasis van menig studentenvereniging. Als de plek om met honderden supporters voor, tijdens en na de wedstrijd onze club aan te moedigen. En als de plek om heen te gaan als je ook doordeweeks of op zondagavond zin hebt in gezelligheid.


"Op welke dag en op welk tijdstip je bij ons binnenloopt; we maken er hoe dan ook een feestje van!"


Dat Lempke bestaat alweer bijna 16 jaar. Halverwege 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand waarmee wij 't Lempke naar een hoger niveau hebben kunnen tillen. Ruimte voor ruim 750 gasten, een grote eerste etage met kluisjes en de capaciteit om (bedrijfs)feesten en borrels voor externe partijen te verzorgen. Wij doen dit met veel enthousiasme en passie voor de horeca en dat merken onze gasten. Wij zijn 3 jaar op rij uitgeroepen tot Populairste Dans/Feestcafé van Nederland. Een titel waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn!

Nieuwsgierig geworden naar 't Lempke? Like ons op Facebook of Instagram om ons op de voet te volgen en kom vooral eens langs! Cheers!